3. mar. 2006

Vinterferien er snart slutt

Her i Bergen har vi hatt vinterferie denne uke, og vi har vært utrolig heldige med været. Sol fra skyfri himmel og ett par kuldegrader. Her som jeg bor har det også vært nok snø til at barna ha kunne gå på ski og ake. Helt topp for liten og stor. Om kvelden har vi tatt oss tid til litt påske forberedelser. Tiden går så fort nå som alle skal tilbake til skole, jobb og fritidsaktiviteter. Her er resultatet…Eggene er vi så heldige å ha fått av bonden på ”landet”, så det er ingen stempler på dem. Noen egg er litt større enn andre og kanskje litt rundere, men det er bare sjarmerende.

Etter å ha blåst ut eggehviten og plommen har vi pyntet eggene med små glansbilder, motiver fra servietter (decoupage, fått av tante Bente), glitterlim og relief-liner. Til oppheng har vi brukt rester fra julepynten. Alt sammen får du kjøpe hos Panduro. De har også praktiske små pumper som hjelper deg med å få ut innholde i egget. (Med tanke på disse fugleinfluensa tider…)

1 kommentar:

Marita BK sa...

Så fine eggene ble! Det minner meg også på at vi kan like gjerne begynne å dekorere vi også - i god tid FØR påsken starter. Takk for tips!