28. jan. 2007

Gave strikk

Mormor Fryd har laget pulsvanter som jeg skal ha med til Louise i England. Håper hun forstår hva det er... Tji hii.

Kong vinter var på besøk i uken som var

Juletreet som lille Frøken Fryd Hadde på rommet sitt har flyttet ut i hagen i håp om at det lever til neste år også. Så får vi se...

26. jan. 2007

Hemmelig Venn pakken er kommet!!

Som du ser fikk jeg 3 flotte garn nøster, 3 strikkeoppskrifter, te, soft drinks og deilige karameller som forsvant fort i munnen på liten og stor... :-) I kveld har jeg tenkt å studere oppskriftene, og kanskje pinnen begynner å løpe...?

14. jan. 2007

Hjeeelp det er blåsbort dag...

Våknet kl 0430 av at det rister i hele huset. Postkasselokket står å "klaprar", og dører står og banker. "PER" raser rundthushjørnet. Håper vinden løyer snart for dette er ikke gøyt, når panoramovinduene høres ut som de skal brekke/knuse av lufttrykke... Det var vår jeg ville ha!!!...

13. jan. 2007

Nå vil jeg ha vår!!

Må nok vente litt til, men våren kan jeg jo starte inne:-)
Kom over disse to posene med "perleblomster" kun 25,- kr pk. så nå må jeg huske å tilføye jord på lørdagshandlelisten!!

God Helg

10. jan. 2007

Hemmelig venn


Jeg har meldt meg på Hemmelig venn 2007 hos Hobby Boden. Gleder meg til å få pakke i posten, men nå sitter jeg å vrir hjernen og leser i Bloggen til min HV, for å finne ut hva hun vil bli glad for. Var en tur på Panduro før jeg tok bussen hjem i dag, så det blir nok noe fint:-)

7. jan. 2007

Litt lys i mørke



Laget meg en liten lykt av ett gammelt Fetaost glass. Brukte paljetter, glansbilde, glitterlim og streng.

Nå livner det i lunda...





Se her hvor det spirer og gror. Hjeelp og vi er bare i januar!!!

6. jan. 2007

Salg på Kremmerhuset


Kjøpte disse flotte store bordkulene på salg halvpris! Synd at julen er over...

Juletrefest


Jeg har vært med i en juletrefestkomitè, og vi kom over disse nydelige små melkesjokoladene som vi brukte til tallerkenpynt. De smakte like nydelig som de ser ut. Deilig tysk sjokolade. Ps. denne er tom... kun papiret igjen. Tji hiii...hii...mm nam.

Som takk for insatsen fikk jeg denne nydelige vår bukketen med tulipaner. Du kan tro den lyser opp i vintermørket... Våren er ikke langt unna jenter!! I hagen er krokusene kommet langt. Skal huske å ta bilde når det er dagslys så skal dere få se.


Nå pakkes julen ned... Litt trist men godt:-) Ett nytt år med nye utfordringer ligger forann oss. Godt nytt år og alt godt i det nye året som er i vente.